logo

logo

Овоштарство

Агромедика на сопствените плантажи од 8 хектари по најсовремени стандарди на производство, ги одгледува и произведува сите висококвалитетни сорти на јаболка, круши цреши.

Идеалните природни услови и искусните техники во одгледувањето на јаболката, го направија овој регион како најдобар за производство на јаболка не само во Македонија туку и пошироко.

Во нашите овоштарници ги користиме сите најнови технолошки достигнувања и најнова и најквалитетна механизација, што ни овозможува производство на јаболко што ги запазува сите најстроги стандарди и барања за квалитет и безбедност на произведените јаболка.

ovostarstvobaner

biblioteka

biblioteka

kontaktiraj ne

kontakt

linkovi

linkovi